Никита Джонсън

Роден град: София

Образование: Висше образование за човеци

Възраст: Истинските жени нямат възраст

Зодия: Рогата

Семейно положение: Изправено

Професия: Жена

Вредни навици: Нямам такива, не обичам навиците. Правят те уязвим и зависим. Когато усещам, че нещо ми става навик, особено вреден, се разделям с него. 

Хобита и интереси: Обичам изкуството, разговорите, женските неща, морето, хората, природата.  Обичам да пътувам...не обожавам да пътувам. 

Опиши себе си с няколко думи: Емпатична, добра, честна, емоционална, решителна, смела и дръзка. Е, понякога и мен ме хващат Карастанчовите но трябва да си много умен да го видиш

Най-добрите думи, които са казвали за теб: Добра, силна, истинска

С какво се гордееш: С моята решителност

Трите неща, без които не можеш да живееш в Къщата: Мога без всичко да живея

Дата на напускане: 10.12.2018

Нямам мото но това което първо ми се появи като мисъл е: Никога не започвай да спираш и никога не спирай да започваш

Хората казват за нея, че е тръгнала по грешен път, но това е "моят път и не би следвало никой да има проблем с начина, по който изглеждам", казва Никита и допълва: "Преди 3 години разбрах, че хората харесват различните".
През 2015 г. тя печели VIP Brother благодарение на вътрешната си сила. "Могат да ти отнемат думата, правото, но това, което си - никой не може да ти отнеме", твърди Джонсън.
За нея едно от най-нередните неща, които може човек да направи е да се възползва от слабостта на някого и да го унижи публично. За Никита душевната красота е много по-важна от външността - "грозни хора няма", казва тя.
Влиза отново в Къщата не за слава, а за победа.