Влади Въргала

Влади Въргала

Влиза в Къщата на VIP Brother, за да пребори егото си

„Хората ме свързват най-вече с образа на чейнчаджията- тарикат в студентската шоу програма „Ку-ку”. Аз обаче не съм учил за чейнчаджия, завърших 39-а реална гимназия, където в 11-ти клас имаше задължително УПК- заварчик. Майка ми и баща ми бяха работници в Кремиковци и аз бях гордостта на семейството. Толкова бързо ги правех заварките, че ми оставаше време да се явявам и на изпити във ВИТИЗ”, разказва актьорът Владислав Карамфилов - Въргала. 

„Мога да нарека себе си професионален откривател на топла вода. Някои биха ме нарекли фантазьор, мечтател, идеалист. Може би защото не правя това, което може, а правя това, което мога, но си плащам цената”, заявява Влади, който е заложил цялото си имущество, за да заснеме първия си филм - „Операция „Шменти Капели”.
 
„Влизам в Къщата на VIP Brother, за да преборя егото си. Да прескоча себе си. Не мисля, че има с какво да подразня съквартирантите. Аз съм човек, който може за кратко време да събере страшно много хора около себе си и е достатъчно да кажа няколко думи: „Мога да ви върна парите”. В най-дългия вариант това са два месеца. Ще изтраем, ако ще и Евгени Минчев да влезе у Къщата. Въпроса е да не губим самоконтрол, да не излизаме от релси, щото дет се вика някой път се стъмва, ама камерите си работят”, споделя с усмивка Въргала.