Wosh MC

Wosh MC

Мисли, че в Къщата има място за „идиот” като него и той ще го открие

„Рожденото ми име е Стефан, но съм по-известен в хип-хоп ъндърграунд средите като Wosh MC. Занимавам се с музика от 25 години, пиша си сам текстовете, аранжирам си сам мелодиите, но голямата ми неосъществена мечта е да режисирам игрални филми”, представя се с усмивка певецът от ъндърграунд групата The Top Stoppers. 

Wosh MC смята, че „прави най-смисления, най- тарикатския и най-музикантския рап в тази препълнена с псевдо Еминемчета държава”. Но „за хората, които не са запознати с хип-хоп музиката, Wosh MC може да са го чували покрай връзките му с актрисите Радина Кърджилова и Луиза Григорова”.

„Човека, на който се възхищавам и моя персонален идол винаги е бил и ще си остане баща ми- големия актьор Иван Иванов. Намирам го за абсолютен, за недосегаем и за истинския пример за житейски път. Казват ми, че повече приличам на майка ми обаче”, разказва Wosh MC. 

„Аз сигурно ще бъда един от малко известните хора в Къщата, но се надявам след т'ва вече да пълним стадиони. Но се надявам да се забавлявам. Много ме дразнят ня’кви драма куинс, които сами са си избрали да влязат и още на първия- втория ден почват да се тръшкат, да реват”, заявява Wosh MC и добавя, че това, което най-много ще му липсва в къщата са подправки от всякакъв тип джоджен, магданоз, риган, „всичко, което може да се изсуши и изпуши”.