Здравейте!
Опитвам се да информирам възможно най-голям брой хора (и да предизвикам решение) относно следния проблем. Невероятно активното развитие на строителството в "Младост" 4 създаде страхотен бизнес хъб. Първо в лицето на Бизнес парка, а сега и на огромен брой сгради и жилищни комплекси, простиращи се над "Околовръстен" път.

Аз и съпругът ми имаме жилище в новия комплекс от "смесен тип" "Геритидж парк". Той работи в компания, която се мести в бизнес сградите от този комплекс. Само бизнес сградите (отдадени изцяло) имат капацитет над 4 000 души, а жилищните комплекси добавят огромен брой, включително и деца. Всички тези хора влизат и излизат от комплекса през няколко основни маршрута, но най-критичен е този към метрото и Бизнес парк. Поемайки по тесен тротоар, достигате до задънен край, от който изходите са два - стръмния кален склон и бързото платно. Много хора вървят през платното. Въпрос на време е да се случи тежък инцидент.

Имахме уверение от инвеститора, че в техните планове влиза изграждането на този тротоар, та дори и на велоалея. След това видяхме същите обещания и по време на местните избори. Имаме нужда от някой (във Ваше лице), които да ни помогне да популяризираме проблема и да потърсим отговорност. Прилагам своя сигнал в платформа Гражданите, подкрепен от 100 души към момента. В него може да видите и снимки. ///////////// Тесният тротоар, свързващ София парк и "Геритидж" с метрото, свършва по средата на надлеза. Стотици хора (включително деца) са принудени да пресекат трилентовия път или да тичат по стръмния склон през калта.