Нямам думи да изкажа своето възхищение от органите на реда за спазване правилата за паркиране в "зелена" зона в София. Днес карах съпруга ми за сваляне на конци след операция на разсейка в главата в "Пирогов". Съпругът ми е инвалид 1-ва група, онкоболен, с един бял дроб. Притежава инвалиден знак за паркиране на МПС.
След като бях спряла обозначеното МПС на инвалидно место и след приключване на манипулацията в болницата за голямо наше учудване колата я нямаше. Служителите на Градска мобилност си бяха свършили съвестно работата, бяха репатрирали МПС-то с обяснение, че не се вижда долният надпис на талона, а само горния със съответния холограмен стикер. Аз трябваше да пекарам с такси болния до наказателния паркинг и да платя с инвалидната пенсия репатрирането и време за престой на наказателния паркинг.
Сигурно и ние си имаме наша вина, НО през това време аз лично с очите си видях други МПС-та в нарушение Основното ми възмущение е как родната полиция помага на обикновения гражданин, особено когато е инвалид. Потресена съм и съм възмутена как беззаконието се поощрява, а дребният човечец се потъпква.
ПП Това е инвалидното място, колата не е тази от снимката.