Здравейте! Казвам се Виниамин Каменов и съм от град Мездра. Пиша ви, защото ми омръзна от всекидневни молитви към управляващите на местно ниво да вземат някакво решение относно свинщината във двата квартала на градчето - "Лещака" и "Принчовец". От години се боря да има някакво развитие, но без никакъв резултат! Да, отделечени сме от града, но и тук живеят хора. Тук също има данъкоплатци, които плащат всичките си задължения към държанвния и общинския бюджет. Миналата година асфалтираха едната главна улица в квартала и спряха. Разкопаха улица "Лещака" и всичко остана да тъне в кал, все едно си в кочина. 

Моля за вашето съдействие тъй като така не се живее. Тук има нормани хора, които искат да не тънат в тази мизерия. Живеем в европейска държава все пак. За мен това е недопустимо - плащаш високи данъци, граждански и куп неща, за да тънеш в кал все едно си в кочината.

Аз съм автор на снимките. Улицата е "Лещака" 25, а снимката на моста е от квартал "Принчовец". Цялата вода, цялата тиня се задържа на едно място и е почти невъзможно нормален човек да премине. Благодаря Ви!