Драматични кадри, на които се вижда как полицаи спасяват мъж, който виси от мост в Мексико, вързан за китките, бяха разпространени днес. Според служителите на реда човекът бил хвърлен от наркобанда, чиито членове имали да разчистват сметки с него...

Драматични кадри, на които се вижда как полицаи спасяват мъж, който виси от мост в Мексико, вързан за китките, бяха разпространени днес. Според служителите на реда човекът бил хвърлен от наркобанда, чиито членове имали да разчистват сметки с него.  


Мъжът отчаяно крещял за помощ, когато бил забелязан от минаващите хора. Той висял със завързани с въже ръце, в които била поставена радиостанция. Бандата, която го завързала, оставила и заплашително послание до жертвата си.


На мястото пристигнала линейка, а парамедиците се опитали да спасят мъжа. Докато правели опити да го изтеглят нагоре, наркобандата, която го завързала се върнала на мястото и ги заплашила с изстрели във въздуха. След един час, полицаи и военни също предприели спасителна акция и най-накрая успели да изтеглят мъжа.


До момента властите отказват да съобщят името му от съображения за сигурност. Той е откаран в болница заради огнестрелна рана в ръката.