Артистите от родния лейбъл Illmate са неизменен съпорт на националните подгряващи Spirit of Burgas...

Българските хип-хопъри Illmate и Нокаут ще подгряват концерта на дългоочакваната банда от Калифорния House of Pain на 5 юли в зала \"Христо Ботев\".

Артистите от прочутия роден лейбъл Illmate са неизменен съпорт на националните подгряващи Spirit of Burgas партита от самото им начало тази година.

Illmate са и сред имената в третата денс нощ на основната сцена на фестивала. Там ще ги видим след полунощ на 14 август. На 5 юли Fars, Wosh MC, LOGO5 и DJ Darkstep ще подготвят публиката за появата на House of Pain.

Нокаут са другия съпортър на Everlast и Danny Boy. За Gaydata и Gaza със сигурност това е сбъдната мечта, защото още при старта им през 1996 г. в Бургас една от бандите, които инспирират насоката на стила им, е именно House of Pain.

Нокаут се афишират като хардкор хип-хоп експеримент и едва ли има запален хип-хопър в България, който да не познава експлозивното им звучене, което със сигурност ще нажежи максимално градусите в зала \"Христо Ботев\".

Залата отваря врати в 18.30 ч., шоуто започва в 19.30 ч., а самите House of Pain ще се появят на сцената малко след 21.00 ч.