Антон Радичев: Имам свободата да доизмислям образа си в сериала....

Новият сериал по Нова телевизия \"Етажна собственост\" тръгва края на септември.

 

Актьорът Антон Радичев и продуцентът на сериала Краси Ванков издадоха в \"Здравей, България\" любопитни подробности около сериала. Любопитното е, че утре е първият снимачен ден на \"Етажна собственост\".

 

\"Започваме снимките толкова късно, защото целта ни е да вкарваме колкото се може по-актуални събития в сериала. Стремим се да гоним актуалност на събитията\", поясни Краси Ванков.

 

\"Много от нещата в образа ми съм ги доизмислил. Едно от хубавите неща е, че с младите автори се разбираме много добре. Не са като много голяма част от нашите автори, които са ревниви по отношение на своя текст\", разказа Антон Радичев, който ще се превъплъти в ролята на Военния в \"Етажна собственост\".

 

\"Преди всяка серия имаме среща, разговаряме, казват ни идеите си, ние нашите и така се получава обща работа\", сподели още актьорът.

 

\"Когато всеки актьор почувства образа си като свой, той става по истински и нещата се получават\", допълни Краси Ванков.

 

\"Ние ще залагаме само на актьорската игра, защото комедия се прави много трудно\", допълни продуцентът.

 

Друго любопитна подробност за сериала е, че в него ще се включат и обикновените хора, които обитават блока в квартал \"Надежда\", в който ще текат снимките.