Бившето трио \"Антибиотика\" отново пред камера!

Цяла седмица предаването \"На кафе\" ще се излъчва на живо от столичен мол – ще има много полезни съвети за мода, козметика, кулинария и забавления. Няма да липсват и популярните личности, с които Гала ще пие кафето си всеки ден. Специални гости в днешното предаване ще са \"Мис България 2009\" Антония Петрова и Савина, Силвия и Ани от бившето трио \"Антибиотика\".

Гала и \"Мис България 2009\" Антония Петрова не се страхуват да застанат пред камерите без никакъв грим и да бъдат гримирани от професионални гримьори пред очите на зрителите. По този начин и ще получите полезна информация за последните тенденции в грима, както и полезни съвети.

Сенките със земни тонове и фон дьо тен със светлоотразяващи частици са сред актуалните за сезон есен-зима 2011-2012.

Как изглеждат тенденциите при обувките?


През този сезон най-модерни са обувките с масивен ток, съчетан с велур. Червеното във всичките му нюанси е изключително модерно не само при обувките, но и при дрехите. Други силни тенденции са змийската кожа, както и мъжките препратки.

Плетените рокли, чорапите над коляното и ластичните дънки са сред модните тенденции за този сезон. Актуалните цветове обхващат широка гама – от класическо черно до бежово и тъмно червено. Ръкавици от агнешка кожа, авиаторски шапки и пухени кантове и плетени аксесоари са основен елемент за идеалния зимен дамски тоалет. Еленчетата и снежинките са изключително популярни мотиви. Пайети на саката и елеците придават звезден ефект.

Широки пуловери, жилетки с ярки щампи и асиметрични топове, съчетани с тесни дънки, създават съвременния и елегантен вид на градската жена.

За първи път от пет годи ни насам момичетата от бившето трио \"Антибиотика\" застават заедно през телевизионни камери и имат много за разказване. Подробностите ТУК.