\"Аз съм убеден, че всеки ден е уникален\", на мнение е психологът Еленко Ангелов...

\"Според някои нумеролози и Фън шуй специалисти натрупването на еднакви цифри носи щастие, но има и такива, които са на противоположното мнение. Всеки сам трябва да избере кое хапче да вземе\".

 

Това каза в \"Здравей, България\" психологът Еленко Ангелов по повод днешния бум на сватби заради датата 11.11.2011 година и символиката, която носи. 

\"Хората с основание очакват нещо лошо, защото датата 11 прекалено много се набива – на 11 септември 2001 година стана трагедията в САЩ с Кулите близнаци. На тази дата през 90-та година Джордж Буш обяви новия световен ред, на 11 март тази година се случи голямата в Япония. Всички помнят трагедията в Хаити на 12-ти, като още на 11-ти се наблюдаваха странни явления\", разказа психологът, като припомни още много трагични събития, които са се случили на тази дата.

 

\"Повечето хора са избрали тази дата да сключат брак просто заради хубавата символика на струпване на единици. Датата ще им донесе късмет, ако те пожелаят. Спазвам максимата като не можеш да промениш нещо, промени начина си на мислене\", допълни Еленко Ангелов.

 

\"Аз съм убеден, че всеки ден е уникален\", на мнение е той.

 

Вижте във видеото подготовката на двама младоженци, които ще сключат брак точно в 11.11 часа днес.