Днес са премиерите на \"Войната на боговете\" и \"Полунощ в Париж\"...

В редовната си кино рубрика в \"Здравей, България\" кинокритикът Деян Статулов представи филмите, които си заслужава да гледате тази седмица.

 

Днес е премиерата на 3Д филма \"Войната на боговете\". В лентата плеяда холивудски величия се превъплъщават в образите на богове и войни от древногръцката митология. Джон Хърт е Зевс, Мики Рурк е крал Хиперион, Фрейда Пинто е Федра, Питър Стебингс е Хелиос, Келан Лутц е Посейдон.

 

Деян Статулов продължи с още една премиера – на романтичната комедия на Уди Алън \"Полунощ в Париж\". Във филма се разказва за холивудския писател Джил (Оуен Уилсън), който посещава Париж заедно със сексапилната си годеница Инес (Рейчъл Макадамс) и нейните вечно мърморещи родители. Един ден той решава да се разходи сам из града на изкуството и любовта, и то посред нощ. Неочаквано попада на странна компания, която го намесва в интересно пътуване във времето.

 

Филмът \"Учебник по любов\" с Робърт де Ниро и Моника Белучи открива \"Киномания\" тази вечер. Романтичната комедия ще бъде прожектирана в зала 1 на НДК.

 

Разберете какво още можете да гледате на \"Киномания\" – във видеото.