Йончев подписа договор с миланския офис на световната верига \'\'Урбан\"...

Най-успешният мъжки модел на България Мирослав Йончев гостува в \"Здравей, България\" тази сутрин.

 

\"Още на 12-годишна възраст започнах да се занимавам сериозно с културизъм. На 15 години започнах да се състезавам на международно равнище, а на 19 вече бях световен шампион във фитнеса, първа титла за страната\", разкри тайната на изваяното си тяло и успеха си Мирослав Йончев.

 

След като печели световната титла, той решава да спре да се занимава професионално със спорт. Така се насочва и към модата.

 

\"Свалих много килограми, спечелих конкурса \"Мистър България\", отидох на най-големия международен форум за модели, аналог на \"Мис Свят\" – \"Мистър Менхънт\". Там спечелих титлата модел с най-добра физика в света\", разказа по-нататъшния възход в кариерата си моделът. 

Сега Йончев подписа договор с миланския офис на световната верига \'\'Урбан\". Той и семейството му ще се преместят да живеят в Италия.

\"За мен е голяма щастие, че ще бъда в модната столица на света\", сподели моделът.

 

\"Сега трябва да поддържам тегло под 78 килограма. Всеки ден тичам много, включително до 1.30 часа през нощта\", разказа Мирослав Йончев относно това как поддържа фигурата си. Призна, че не му е леко, но въпреки това се чувства щастлив.

 

Той посъветва всички, които искат да поддържат добра фигура, да внимават какво ядат и да спортуват повече.

\"На младите искам да кажа, че ако имат мечти и цели и вярват в тях, каквото и да правят, с постоянство ще успеят\", допълни най-успешният български модел.