Най-малкият участник всъщност е един от финалистите с най-много и напористи фенки...

\"Готов съм да стигна колкото се може по-далеч в \"X Factor\", сподели в \"Здравей, България\" един от тримата финалисти в шоуто Богомил дни преди големия финал на 11 декември.

 

\"Амбицира ме това, че феновете ми казват да не се отказвам от музиката, че са с мен и ми казват след шоуто да продължа да се занимавам с музика\", каза още Богомил.

 

Най-малкият участник в \"X Factor\" всъщност е един от финалистите с най-много и напористи фенки. Богомил сподели, че има много интересни случки с тях, като разказа някои от тях.

 

Освен за музика, Богомил мечтае и да учи в чужбина. Заради шоуто пък за малко е оставил на заден план друго любимо занимание – тенисът.

 

Довечера в специалния коледен лайф на \"X Factor\" Богомил загатна, че зрителите ще се насладят на уникално изпълнение, което дори самите участници са ентусиазирани да видят как ще се получи.

 

Феновете на шоуто ще могат да се срещнат и с едни от най-веселите участници в \"X Factor\" - русата фурия Мари Колева, която шокира публиката, падайки от сцената по време на изпълнението си; Бисер Иванов, известен като \"Календара\" заради невероятната си дарба да помни дати; и Десислава Божкова, която се представи за елф от приказките.