Сгответе празнична агнешка дроб-сарма за 20 лева. Ето как...
Приготвянето на великденската трапеза е важен момент за всяко българско семейство. В компанията на готвачът на „На Кафе" Елица Котева, приготвихме апетитна агнешка дробсърма и проверихме - възможно ли е и как да напазаруваме икономично?
Целта на обиколката в магазина е да купим продуктите за дроб-сармата с възможно най-скромни средства.
С отпусната кесия взимаме килограм ориз, заменяме замразеният комплект с агнешка плешка. Кисело мляко, лук, чесън, моркови, джоджен, гъби и патлаждани. Количката е доволно пълна. Отправяме се пак към касата.
Вкусната рецепта на Елица и как да напазарувате икономично за празниците вижте във видеото.
Весели празници и наздраве!