По думите на Теодора на Бойко Борисов му е отредено да е с Цветелина Бориславова...

Ясновидката Теодора Стефанова, известна като гадателката на Силвио Нерлускони, вижда напрежение около министър-председателя Бойко Борисов. Тя прогнозира, че до края на годината ще си тръгне един министър, а през следващата година ще си отидат двама.

 

Това, че през есента ще си тръгне министър обаче, не означава, че ще падне правителството, категорична е Теодора. По думите й опозицията ще искат вот на недоверие на кабинета, но той ще бъде неуспешен.

 

На въпрос кой ще бъде министърът, който ще си тръгне, тя не пожела да отговори конкретно, но подчерта, че се очакват скандали в енергетиката, земеделието, както и в транспорта.

 

Ще има много стачки, безработицата ще нараства, прогнозира Теодора. Според нея ГЕРБ ще спечели още един мандат, но ще управлява в коалиция. „Ще има нови партии и коалицията им с ГЕРБ ще бъде изненада", намекна ясновидката. Тя не поставя под съмнение въпросът, че министър-председател ще е пак Бойко Борисов.

 

Рано или късно до Борисов ще застане достойна жена, смята Теодора. „Може да има и други връзки, но кармично е зададено да е с жената, която е била до него през последните години – Цветелина Бориславова", допълни ясновидката. По думите й до две години ще имат брак или поне съвместно съжителство, а до 2014-та година ще стане дядо.