Това лято преобладават свежите цветове и смелите комбинации...



Въпреки че цели индустрии работят, за да предложат разнообразие от детски дрехи, тенденциите при малчуганите все още следват тези сред възрастните. Все пак колкото повече растат, толкова и предпочитанията им започват да се различават.

Още с появата си на поп сцената през 2000 г. певицата Йоана спечели публиката и с модерна, сексапилна и провокативна визия. Модата винаги е имала роля в нейния живота, което личи и в клиповете към най-популярните й песни „Хиперсоник", „Игра" и други.

Подобно на Йоана нейните синове Йово и Ясен от малки имат любими дрехи и предпочитат сами да избират как да ги комбинират.

Както при възрастните, и при малките момчета наблюдаваме завръщане на камуфлажните десени и цветове. Между модели доминират моделите с износен ефект, с винтидж излъчване. Тениските са с ярки цветове, сред които доминират синьо, жълто и оранжево.

В лятната мода при момичетата преобладават опростените основни модели, в добавка с деним и дантела. Актуално този сезон са и цветята и свежите точки.


Целия разговор вижте във видеото.