Водещият и продуцент все още води съдебни дела срещу бившата си съпруга Вихра...

Въпреки драматичната раздяла със съпругата си и делата, които водят, телевизионният водещ и продуцент Иван Христов сподели, че за първи път от години живее истински, а не в пълен ад.

 

Този февруари се състоя бракоразводното дело между него и вече бившата му половинка Вихра. Те обаче не успяха да стигнат до споразумение, заради което делото беше отложени за неопределено време. Оттогава насам двамата водят битка за времето, което да прекарват с дъщеричката си Ава.

 

По думите на Иван Вихра прави всичко възможно, за да ограничи контактите му с детето, с което да си отмъсти за това, че е била изоставена и наранена. Месечната издръжка, която той плаща, е 1000 лева, сподели Иван, но въпреки това Вихра твърди, че получава само 270 лева и с детето тънат в мизерия.

 

В едно от съдебните решения е поставено, че Иван има право да взима дъщеря си всеки първи и трети уикенд от месеца, за коледните и новогодишни празници, както и 45 дни през лятото. Въпреки това, Вихра обжалва решението.

 

След раздялата водещият и бившата му съпруга дадоха по няколко интервюта, в които представиха гледните си точки. Стигна се и до размяна на обиди.

 

„Нека да заровим томахавките в името на дъщеря ни Ава", призова Вихра в открито писмо до медиите.

 

Иван и Вихра бяха заедно повече от 10 години, а красивата им дъщеричка Ава се роди преди шест. Двойката се раздели преди близо две години, след като Иван се влюби в друга водеща - Ирина Сарачинова.


Целия разговор с Иван Христов вижте на страницата на „На кафе" в Nova Play.