Новаторската визия певицата демонстрира в най-новия си клип...

За добро или зло, у нас се роди нов стил. Той произлиза от фолка, но не звучи като фолк. Има елементи на поп, но не може да се определи като чист поп. R&B звученето не му е чуждо, но далеч не достига нивото на Алиша Кийс. Ако вече тотално се объркахте, погледнете новите клипове на фолк дивите.

Най-пресният пример е с Алисия. В последния й проект „Близо до мен” няма и следа от чалга. Върлите фенове на жанра ще останат разочаровани, но за сметка на това фолк противниците искрено ще се изненадат. Изпълнителката поднася визуална смесица между Шаде и Бионсе.

В „Щом ме забележиш” Алисия показа, че плуването не й чуждо, а  в „Близо до мен” сразява със завидни умения в конния спорт.

Освен яздене, Ася впечатлява и с професионално позиране. Тя се пренася от расовия жребец, на спортни коли, а идеята е само една – да се внуши колко привлекателна е певицата.

Голямата изненада в клипа е появата й в образа на съвременна индианка. Излъчването на Покахонтас досега не е експлоатирано от нито една нейна колежа, което я превръща в новаторка.