Заради големия интерес близките булеварди ще са с пропусквателен режим

Петкратните носители на наградите „Грами” Red Hot Chili Peppers ще пристигнат в София в деня на концерта си на 1 септември. „София Мюзик Ентерпрайсис” призовава всички, закупили билети да се насочат по-рано към залата в деня на събитието, защото се очаква трафикът да бъде доста натоварен.

 

Поради огромния интерес към шоуто булевард „Асен Йорданов” ще бъде с ограничен пропускателен режим между 18.00 и 23.00 часа. В района на булеварда пред „Арена Армеец” ще се допускат само коли, насочили се към паркинга на залата, а в двете платна ще е отворена само по една лента във всяка посока.

 

Калифорнийците ще направят кратка репетиция у нас часове преди да се качат на сцената пред хилядите развълнувани български фенове. Шоуто обещава да бъде експлозивно и да разтърси препълнената „Арена Армеец”.

 

За да се поддържа световното ниво, на което са свикнали музикантите, организаторите СМЕ получиха подробен списък с техните изисквания. Както повечето велики изпълнители, бандата пътува с личния си готвач, който се грижи за менюто им. В него, както е известно, не влизат никакви животински продукти, а главно плодове и зеленчуци. Освен условия към храната, калифорнийците поискаха и специална зала за медитации, точно зад сцената, която да бъде застлана с дебел мек килим, удобен за йога и релаксация. Самите съблекални пък трябва да са много широки, обзаведени с меки дивани, задължително не кожени, малки кафени масички и високи палмови дървета. По всяка вероятност някои от членовете на групата ще пристигнат в България заедно със семействата и дори децата си, точно затова и в бекстейджа ще има и тихи семейни и детски стаи.

 

Купонът в деня на концерта започва още в 16.00 часа с бандата Q-Check. Вратите на залата ще бъдат отворени в 18.00 часа, а към 20.00 часа на сцената ще се качи подгряващата британска банда А.А.А.К. Веднага след техния сет публиката ще най-накрая да види на живо разбиращите и неповторими Red Hot Chili Peppers.      

 

Отново ви напомняме, че придружителите на непълнолетни задължително трябва да предоставят на влизане в залата „Декларация за придружители на деца по време на масови мероприятия“. Тя може да бъде изтеглена от сайта на МВР или да бъде попълнена на място.