Какво се случва в новия клип на Touch Down и Сани Алекса?

Ако трябва да определим коя бе най-хитовата музика за лято 2012, със сигурност ще се спрем на хип хопа, примесен със звучно R&B за цвят. А най-добре се получава, когато парчета са на български – близки до сърцето и душата.


И тъй като всеобщите любимци „Ъпсурт” си мислят, че „Песен на година” стига на феновете, музикалният небосклон се завладява от млади дарования в жанра.


След като видяхте как премина премиерата на „Imma model”, дойде време да проверим какво се случва и в самия клип. В него момчетата от Touch Down разтърсват с цветни рими, а подтекстът е открито сексуален. Но както пеят артистите: „да бъдеш джентълмен не е на мода”, така че снизходително им прощаваме прегрешението.


Проектът е дело на авторския екип Петков – Гетомен, Ясен Велчев, самите Touch Down и Жени Джамбазова. Кръшните танцьорки и нежното присъствие на Сани Алекса придават на парчето западна визия. Красавицата от X Factor не е успяла да разгърне изцяло гласовите си възможности, защото изпълнява само припева. Именно затова ви препоръчваме да чуете и първия й самостоятелен хит „В този клуб”.