Певицата влиза за пореден път в епична битка срещу жълтата преса

„Аз не съм участвала в никакви оргии”, категорично заяви Сашка Васева за зрителите на Нова телевизия.

Певицата подчерта, че в случая става въпрос за платена публикация на гърба на някой, който е известен, като в случая става въпрос за нея и Коце Ламята, който също е намесен в скандала.

„Някой неизвестен се качва върху нашите рамене и тръби. Платил на някаква журналистка да го правят известен. Това са лъжи, изключително грозни инсинуации”, на мнение е Сашка Васева относно писанията по вестниците през последните седмици.

Тя допълни, че е протестирала в типично нейн стил – чрез гол протест, защото това бил начинът да я чуят.

„Голият протест е известна практика на Запад. Ако 20 години жълтата преса лъже по мой адрес, то не намирам друг начин да ме чуят освен по този”, обоснова се Сашка Васева.

Тя отрече да търси популярност и реклама и поясни, че е имала върховете в кариерата си. Единственото, което иска сега е да гледа спокойно 5-годишната си дъщеричка Бебина и другото й дете, което в момента е в пубертета.

Заведох съдебен иск срещу вестника. Не ме интересува някакъв си ненормален, който е дошъл да ме плюе. Интересува ме вестникът, който позволява да се публикуват подобни неща, които не са верни, а са фотомонтажи”, допълни Сашка Васева.

Припомняме ви, че през последните три седмици заради спекулации в жълтата преса певицата беше изключително обидена.

Цялото гостуване на Сашка Васева при „Съпругите” гледайте във видеото.