Седмичен хороскоп за периода 17 - 23 септември

Седмичен хороскоп за периода 17 - 23  септември

 

ОВЕН
Ще успеят работоспособните. Претегляйте всяка информация, не раздавайте обещания. Препоръчвам ви да се вглеждате във всеки детайл. Овладейте настроенията си. Ще ви откриват най-отпред, сред водачите. Забравете за обиколните пътища. Но те няма да ви потрябват. Обстоятелствата са на ваша страна, но само ако сте изгладили личните недоразумения. Това не отменя предупреждението да сте внимателни към подробностите. Те ще ви спечелят една битка на 19-20 септември.

 

ТЕЛЕЦ
Задава се работа. Увеличават се задълженията ви, но вие сте доволни, защото така повишавате приходите си. През началните дни от периода ще положите много усилия, за да разкрасите или да подобрите живота на близките си. Определено резултатите ще отговорят на порасналите ви изисквания към живота. След 20 септември ви предстоят по-трудни дни. Не ви препоръчвам да насрочвате разговори, от които очаквате постигане на единомислие. За уикенда уговаряйте срещи, само ако сте сигурни, че няма да внесат напрежение в личния ви живот.

 

БЛИЗНАЦИ
Нямате желание за сериозни занимания, отказвате да се заемете с трудоемки задачи. Съзнанието ви е напълно заето с идеи за развитието на личния живот, с мисли за семейството. На 19, 20 и на 21 септември ви се предоставя възможност да направите запознанство. Бързо трябва да определите дали нещата изглеждат такива, каквито ги представят. Пътуванията, предвидени за периода (главно за почивните дни), ще са изключително приятни и наситени с нови емоции, с възможности за развитие на актуалните проекти.

 

РАК
Предстоящата седмица е най-спокойната от месеца. Така е за вас, родените под знака на Рак. Време е да обърнете внимание на семейството. Вие сякаш се носите над повърхността на делника. Съсредоточени сте върху изявата на своите таланти, преоткривате живота, откривате какво ви вълнува и намирате разтуха в хобито си.Седицата като цяло (специално 22 - 23 септември) не е подходяща за пътувания, посещения на шумни, обществени места. Изберете усамотените занимания.

 

ЛЪВ
Прекрасни перспективи в средносрочен план. Родените под знака са в топ-форма и мислят как най-добре да се възползват от предложенията на делника. Определено това е правилната тактика. След средата на седмицата ще ви тегли към приятни и ненатоварващи занимания. Вие изпитвате дълбоки романтични чувства и сте вгледани в семейството си – непременно намерете време и начин да ги споделите.  След 22 септември звездната обстановка изисква да се съсредоточите върху материалните неща. Планирайте икономии. 

 

ДЕВА
Вие се влияете от неспокойния звезден ритъм. Определено сте енергични и активни във връзка с разрешаването на делничните задачи, но невинаги реагирате адекватно. През първите дни идват резултати от вече свършената работа. Те трябва да ви мотивират за последващи действия. Ревниво се оглеждате за оценката на околните. Ще е нужно да се самоконтролирате. Склонни сте да надскачате възможностите си. Не се преуморявайте. Помислете за здравето си. 

 

ВЕЗНИ
Нуждаете се от кратко отдръпване от реалността. Изморени сте? Или търсите нови простори? Вие знаете по-добре какво се върти в глава ви, затова си дайте време за размисъл. Успехите през тези дни ще преследват представителите на знака, стига те да са решили да работят в полза на колектива, а не за своя личен интерес, макар и за кратко. На 21 и на 22 септември предстоят срещи или събития, които ще запомните. Те ще ви провокират да направите сериозни промени в плановете си за предстоящите няколко месеца.

 

СКОРПИОН
Изненадващо развитие на обстоятелства и ситуации. С това ще запомните периода. Незабелязяно променяте приоритетите си. Възможно е някои да останат неприятно изненадани. С каквото да се захванете през следващите дни, правете го с мисъл за бъдещето. Днес постъпките ви предопределят позицията ви на работното място през следващите месеци. Не правете нищо на инат. Трудните дни от периода са след 20 септември. Настроението ви ще е все така бодро, но се трупат задачи. Времето не ви стига и това ви прави нервни. 

 

СТРЕЛЕЦ
Дойде моментът да се престрашите и да изкажете онова, което ви е на сърцето, в мислите, в проектите. Ключова седмица за всички, които се занимават с бизнес. През средата на седмицата очаквайте конкретни резултати – това е знак, че работите в правилната посока. Положителните оценки на околните ви дават кураж да експериментирате, да рискувате. Преди да се потопите изцяло в делови разговори и обсъждания на проекти за съвместна дейност, на 22 - 23  септември отделете време за своята интимна половинка. Тя очаква повече внимание.

 

КОЗИРОГ
Умората си казва думата. Вие не спряхте нито за ден през това лято да работите за своя имидж. Убедена съм, че сте преуморени. Дайте си кратък отдих през почивните дни. Удвояват се възможностите за подобряване на приходите. Този процес може да ви направи непредпазливи по отношение на околните. Едва ли всички се радват на успехите ви. Общувайте избирателно. На 22 и на 23 септември обстоятелствата не ви позволят да направите онова, което най-силно желаете: да се усамотите и да си починете. Приемете го философски и отложете плановете за развлечения за следващия уикенд.

 

ВОДОЛЕЙ
Сами често няма да одобрявате импулсивността си. Всъщност, тя е предизвикана от подсъзнателния инстинкт за самосъхранение. Доверявайте се повече на интуицията си. Нямате спокоен ден през разглеждания период. Сами сте си виновни. Не очаквахте да е толкова натоварено на работното място и в интимните отношения. Сега понасяте последиците от лекомислеността си. На 17 и на 18 септември се отварят възможности да представите свои искания, молби или оплаквания. Депозирайте документите, търсете правата си, ще се преборите с бюрократичната машина.

 

РИБИ
През тази седмица успехите зависят от вашето самочувствие, а то е функция на личните отношения. Доверете се на партньора – няма да сбъркате. До 19 септември е задължително да не се поддавате на лошо настроение и песимизъм. Те ще ви попречат да видите реалността. Не е подходящо да отбутвате наболели финансови или имуществени въпроси. Вместо това, заемете се с тяхното разрешаване. На 20 и на 21 септември имате лека ръка за придвижването на подобен род въпроси.

 

Автор: Даниела Евстатиева