Новият клип на певицата е изпълнен със сцени на насилие...

 

Злобни шамари, плюене на кръв, блъскане и размяна на цинични реплики - сексапилът във фолк клиповете е изместен от насилието. Вече не знаем да се радваме ли или имаме причина за сериозни притеснения...
 
Анелия тотално излезе от клишето на безсмисленото позиране и налага мода на сюжетни проекти, какъвто е последния й клип „Да ти викна ли такси”. 
 
Има теория, че причината все повече мъже да стават хомосексуалисти са прекалено еманципираните жени, както и разголването, което залива от страниците на списанията и Интернет. Когато тялото е извадено на показ, въображението остава ощетено. Последствията са самотни дами, оплакващи се, че няма достойни мъже.
 
Подобна роля играят Анелия и Златка Димитрова в актуалния клип на поп фолк дивата. Двете не могат да си разделят един мъж и... Злати буквално му пръсва мозъка от яд. Руската рулетка обаче се завърта и певицата отвръща на удара на плеймейтката със замах. 
 
Клипът на „Да ти викна ли такси” може спокойно да се разглежда като късометражен филм. След излизането му, феновете на Анелия най-вероятно ще се удвоят.