Хю и Станислав на драго сърце биха влезли в къщата

"Не е нужно да си ВИП, за да си с тях. Те са обикновени хора все пак”. Това заяви Хюлия, или Хю на по-кратко – актрисата, преоблечена като жената котка, която посрещна мъжката част от съквартирантите, за да ги предаде на водещия Ники Кънчев.


Нейният помощник, който с голи гърди и с маска на Батман, посрещна певицата Бони, журналистката Кристина Патрашкова, плеймейтката Черната Златка и останалите вип-жени, пък се казва Станислав.


Двамата са професионални актьори и гостуваха в предаването „Часът на Милен Цветков”. На въпрос дали биха се зарадвали да влязат заедно със съквартирантите в къщата, те отговориха положително. Те обаче допълниха, че не биха го направили на всяка цена.


Хю сподели, че много й допада интериора в къщата. „Аз много държа на добре изглеждащите неща. Особено спалнята на Памела Андерсън са я направили страхотно”, допълни Хю.


На въпрос дали е готов да влезе заедно с американската актриса Памела Андерсън, Станислав отговори положително. „Всеки мъж би искал да влезе с нея” и допълни шеговито: „Сред толкова много ВИП-ове и аз ще стана ВИП”.