На 15 септември певицата навърши 54...

За учениците 15 септември е първият учебен ден. Не толкова известен факт обаче е, че именно на същата дата се ражда един от големите таланти в родната естрада. Тази събота Нели Рангелова навърши 54 години.

 
В последния й клип „Танцувам в мрака” тя изглежда по-добре отвсякога. Времето за нея сякаш е спряло. Момичетата най-вероятно ще се учудят като разберат, че естрадната повелителка дори не спазва диети. Перфектната си форма дължи на балансирано и разнообразно хранене, в което най-често присъстват зеленчуци, риба и пиле.
 
„Танцувам в мрака” разказва история на една любов. В клипа ще видите прохождащите актьори Любен Кънев и Евгения Роева. За разлика от повечето режисьори, които предпочитат да снимат модели в проектите си, Виктор Антонов и Жоро Петков разсъдливо са поверили ролите на точните хора.
 
Самата Нели Рангелова не танцува в мрака, но за сметка на това пее в гората, заобиколена от ефектен дим. Сюжетът е идеалистичен до момента, в който главният герой получава тайнствено обаждане по телефона, половинката му се ядосва и връзката им приключва. Както често се случва, любовният танц в мрака е секнат от изневяра...