Евгени Будинов пък се превъплъщава в ролята на учен от БАН

В четвъртък (20 септември) стартира новият трети сезон на хитовия български сериал  „Етажна собственост”, излъчван по Нова телевизия.


В края на миналия сезон блок №25 в ж.к. „Надежда” се събори по вина на един от инвеститорите. Той ги обезщети и ги премести в непродадените апартаменти на друг негов комплекс. Там обаче те се сблъскват с богатите си съседи. Комичните случки от срещата на обикновените хора с богаташите ще бъдат акцент в новите епизоди на сериала.


Антон Радичев разкри в "На кафе", че героят му Джамбазов ще запази до голяма степен характера си. Той похвали сценаристите за добре написаните реплики. Джамбазов няма да смени и гардероба си. Въпреки лукса, в който ще живее заедно с останалите съседи, той е убеден, че се чувства най-удобно в любимите си военни дрехи.


Новите актьори, които влизат в сериала, са Гено Колев, Христо Терзиев, Варя Зайкова и Евгени Будинов.


Христо Терзиев разкри части от характера на образа, в който ще се въплъти. Той се казва Балериньо – бразилски футболист, един от обитателите на луксозния комплекс. Харесва му животът в България. А голямата изненада ще е комуникацията между него и останалите съседи – дали те ще си говорят на български, или на някакъв друг език, засега остава в тайна.


Преди да се захване с трудната материя на недвижимите имоти, инвеститорът (в ролята Гено Колев) е работил в чейндж бюро, бил е и собственик и на автокъща. Той ще играе ключовата роля на балансьор между новите и старите съседи в комплекса.


Героинята на Вяра Зайкова са казва Мимолета и е обект на вниманието на повечето мъже. Тя обаче се надява да започне романтична връзка с някой от интересните жители на комплекса.


Евгени Будинов влиза в ролята на учен от БАН - влюбен и много притеснителен млад мъж. Будинов загатна, че героят му ще има развитие и ще е много интересен за зрителите.


Има още двама нови герои. Това са депутатът Лъчезар Въжаров и банкерът Левон Гарбъдян. С тези образи са свързани основните конфликти в предстоящите епизоди на „Етажна собственост”.


Повече подробности може да гледате във видеото