Холивудската звезда даде специално интервю за "На кафе"...

Прекрасни хора, много е приятно. Обичам да правя такива неща, да посещавам различни  места, да се забавлявам, да се запознавам снови хора и да опознавам различни култури”, отговори Памела Андерсън на въпрос на Гала дали се чувства добре в къщата на VIP Brother.

От съквартирантите най-симпатични са й Влади и Криси Патрашкова.

„Много духовен и забавен е. Има мнение за всичко. Интересен е, мирен, има собствен подход и ревностно защитава мнението си и не върви с общото мнение”, сподели Пам.

За Криси холивудската звезда заяви: „Много я обичам!”

„С нея си поговорихме повече за България, за културата, за политика, за Националната галерия. Тя ми разказа повече, защото аз не знаех много”, допълни „спасителката на плажа”.

На въпрос дали има предчувствие кой ще бъде победител, Памела Андерсън отговори, че Багата й се струва изключително интересен играч:

„Много е симпатичен и приятен. Мисля, че хората ще се влюбят в него.’

По повод спекулациите, че е имала претенции за това какво да има в стаята й, звездата отрече да е имала специфични изисквания, които да я поставяла пред продуцентите.

„Помолих само за вегетарианска храна, чай, кафе, препечени филийки, фъстъчено масло. Това ми трябва, за да оцелявам”, сподели Пам. Тя допълни, че от време на време си слага малко мляко в кафето, но иначе не използва животински продукти.

На въпрос да водещата на „На кафе” дали това е тайната за поддържаната й фигура, Памела Андерсън отговори, че вегетарианството има само частичен принос. Тя обясни, че танцува много и яде малко.

Част от нещата, които сподели Памела Андерсън в специалното си интервю за „На кафе”, както и изненадата, която й бяха подготвили от екипа на предаването – гледайте във видеото.

Цялото предаване „На кафе” гледайте в Nova Play.