Фънки влиза в образа на Звяра, а Влади ще бъде Плашилото

За определяне на седмичния бюджет на Къщата VIP Brother даде нова мисия на Съквартирантите, в която те трябва да пресъздадат образи на герои от приказките. Честта да определи кой съквартирант какъв образ ще играе се падна на мнимата аристократка Софи.


Ролята на Червената шапчица се падна на Златка, а Багата ще играе образа на нейната мила баба от приказката "Червената шапчица".


Софи бе избрана за принцесата в Къщата, а за свой принц тя избра Ники, тъй като не се страхува от екстремните спортове.


Най-претенциозният съквартирант по думите на Софи бе Къци и така той зае мястото на Маша от приказката „Маша и мечокът”. Ирен пък бе посочена като най-добрият приятел на Мечока и така автоматично зае мястото на Мечока от приказката.


За най-грозен в Къщата Софи посочи Фънки като предварително поясни, че предполага, че той няма да се ядоса заради мнението й. Неговата роля ще е на Звяр.


За Плашилото аристократката избра сина на актрисата Ирен Кривошиева – Влади. Тя определи Влади за най-глупавия съквартирант, защото води борба, която няма да бъде успешна.


Никол бе посочена като най-безсърдечният човек, защото „не може да плаче”. Така водещата на прогнозата за времето се превърна в Тенекиеният човек.


За най-голям лъжец на света Софи избра Иван и така го определи за ролята на Пинокио. Според нея той се криел зад маска, но всъщност е раним мъж.


Оказа се, че зад миловидните лица на Мариана Попова и Кристина Патрашкова се крият най-любознателните интриганти. Така Софи определи своите две съквартирантки, които ще се включат в играта на приказки с ролята на Дороти.


И накрая в образите на Трите прасенца ще се включат Люси, Бони и Юлиян.