Златка вече не издържа на напрежението да живее в една Къща с бившия си приятел Багата

Любовта е темата на живото предаване тази вечер.

 

Може ли човек да се поболее от любов? Златка вече не издържа на напрежението да живее в една Къща с бившия си приятел Багата. Защо – гледайте тази вечер.

 

Люси и Камелия отстояват различната си любов. Дали това не идва в повече на семействата им и как Съквартирантите приемат тяхната връзка?

 

Всичко това, както и едно сензационно разкритие – в живото предаване тази вечер от 20.00 часа.

 

Как е настроен бащата на Люси към участието й във VIP Brother и как ще коментира връзката на дъщеря си с Камелия? Гледайте живото предаване тази вечер, когато гост на Ники Кънчев ще бъде бащата на Люси – Людмил Дяковски.

 

За първи път в този сезон на VIP Brother участниците ще трябва да се номинират не в Изповедалнята, а лице в лице. Това ще се случи по време на живото предаване тази вечер, когато ще стане ясно кои са новите трима кандидати за изгонване.

 

Съквартирантите се обединиха срещу Бони и няма да говорят с нея в продължение на една седмица. Какво провокира техния гняв?

 

Златка и Никол са капитани на отборите за номинационните игри, които също ще се случат на живо в предаването тази вечер. Коя от двете ще бъде номинирана за изгонване и коя ще получи правото еднолично да номинира един от Съквартирантите – гледайте довечера, от 20.00 само по Нова телевизия.