Психопати велосипедисти и стара двойка, която се опитва да възвърне отново любовната тръпка са част от героите на кинопремиерите

 

Психопати велосипедисти и стара двойка, която се опитва да възвърне отново любовната тръпка са част от героите на кинопремиерите тази седмица.
 
Първото седмично предложени е фимът „Седемте психопата”, режисиран от Мартин Макдона, познат на зрителите с филма „В Брюж”. В лентата участват всеобщият любимец Колин Фарел, Сам Рокуел, Уди Харелсън и Кристофър Уокън, които впечатляват със силна актьорска игра.
 
Кинокритикът Деян Статулов заяви, че „Седемте психопата” дори е носител на Наградата на публиката в програма „Среднощна лудост” в Торонто. 
 
„Хубавото на филма е ,че той еднакво се харесва   критиката, така и на широката публика, защото в него всичко, което притежава един гангстерски филм и го надхвърля”, подчерта критикът.
 
Филмът „Любовна терапия” е в стила на „Мостовете на Медисън”. В него главни роли играят Томи Лий Джоунс и Мерил Стрийп, които правят изключително добри актьорски превъплъщения, отбеляза Деян Статулов.
 
Третата кинопремиера „Спешна пратка” не се отличава с актьорския си състав, но за сметка на това представлява вълнуващ екшън с каране на колело през цялото време.  
 
Деян Статулов припомни, че на 17 ноември кинорежисьорът Мартин Скорсезе празнува своя 70-ти рожден ден и това е повод да си спомним за едни от най-добрите му филми.
 
Подробности ще намерите във видеото.