Цеце пък остана в недоумение от поведението на Борислав

Найден отпразнува 33-ия си рожден ден в Къщата. Всички съквартиранти празнуват заедно с рожденика. Само Панайот остана в стаята и не пожела да се присъедини към останалите. Причината е, че рожденикът бе седнал на неговото място.


Бившият футболист е изключително суеверен и дълбоко вярва, че ако не си седне на мястото, това ще му донесе лош късмет и може би ще бъде изгонен от Къщата на Big Brother. Поведението му обаче подразни съквартирантите и те го оставиха да яде сам.


От първото участие във Big Brother животът на Найден се е променил коренно – той вече има семейство и син. Една специална изненада успя да трогне рожденика до сълзи.


Македонката Цеце попита сънародника си Никола защо според него Борислав не отговаря на чувствата й или поведението му се дължи на странна мъжка стратегия.


„Играе, сякаш не го интересуваш, но това не е истина. Всички сме така. И аз така съм правил, когато някоя ми харесва. Той се преструва. Направи първата крачка ти”, посъветва я Никола. Тя обаче категорично отказа тя да поеме водещата роля в отношенията й с Борислав.


Лили пък получи своята първа тайна мисия от Big Brother. Задачата й е трудна – да спечели най-много гласове срещу себе си от нейните съквартиранти. Наградата за доброто изпълнение на задачата е имунитет срещу изгонване. Ако Лили не се справи с тайната мисия, Big Brother се закани да отнеме всички хранителни запаси, които Съквартирантите печелят с изпълнението на седмичните задачи.


Тризначките от своя страна заформиха нов скандал. Те обвиниха Съквартирантите в изчезването на техни вещи, или по-точно – черен пръстен.