Всеки понеделник в „Здравей, България” от Даниела Евстатиева разбирате на ваша страна ли ще е щастието през седмицата

Колко ще бъде успешен деловият ден на Рибите? В плен на любовта ли ще бъде Лъвът? А Девата дали ще му отвърне? Отговорите на тези въпроси крие в погледа си към звездите астрологът Даниела Евстатиева. Всеки понеделник в „Здравей, България” от нея може да разберете на ваша страна ли ще е щастието през следващите седем дни. А в сайта NovaNews.bg ще намерите както седмичния, така и месечния хороскоп, изготвен от Даниела. Какво има в перфектния хороскоп за седмицата и дълъг ли е пътят към звездите – отговаря астрологът.

 

Коя зодия сте?
Даниела:
Водолей.

 

Астрологията за Вас е…
Даниела:
Работа.

 

Дълъг ли е пътят до звездите?
Даниела:
Винаги има нещо различно. Колкото си приличат дните от делника ни, толкова са различни. Пътят до тях минава през познанието, а то е безгранично.

 

Как  разбрахте, че астрологията е Вашето призвание?

Даниела: Не беше трудно. Според мен работата е вродено предразположение, съчетано с интереси, които си в състояние да надграждаш и разширяваш, а по възможност - да задълбочаваш с нови познания, практики, средства и прочее.

 

Какво има в перфектния хороскоп за седмицата?
Даниела:
Истини за вибрациите на планетите, правилно съотнесени към деня на хората на конкретна географска територия, интерпретирани според нагласите на читателската аудитория.

 

Какво ни чака през 2013-а?
Даниела:
На толкова всеобхватен въпрос трудно се отговаря. С една дума - промени, които вървят отвътре навън. Първо трябва да променим очакванията си, за да си изясним от какво се нуждаем.

 

Автор: Галя Станева