Преди това обаче, тя направи голяма изненада за рождения ден на Боби

Два дни до края на риалити шоуто Big Brother съквартирантите събират сили за големия финал в понеделник. Само четирима ще стигнат до директния сблъсък за наградата.


Днес зрителите трябваше да решат кой от съквартирантите ще отпадне на крачка от финала, тъй като в Къщата останаха Цеце, Стойка, Боби, Найден и Никола.


Изминалите 26 дни бяха доста емоционални за македонката Цеце. В къщата дивата от Неготино срещна един мъж, който й завъртя главата. Той не откликна на чувствата й, но всеки изминал ден й показваше своите симпатии. Сега обаче Цеце се чувства едновременно щастлива и нещастна, и бърза да се измъкне от този капан.


„Не мога вече да издържам. Искам да дойде понеделник и искам вкъщи. Плаче ми се, а не мога. Защо?”, питаше се Цеце, докато седеше в двора на къщата.


Докато Цеце бе потънала в размисли, Стойка я обсъждаше заедно с Боби. Тя е на мнение, че Цеце се е влюбила в Боби и е готова на решаваща крачка. „Не знам дали го осъзнава, че ти си ... Не предприемаш нищо и това на моменти я отчайва. После пак тръгва, после пак се отчайва”, мислеше на глас Стойка пред Боби.


„Аз знам, че по този начин я наранявам”, бе отговорът на Боби, който си спомни, че преди ден Цеце му е направила едночасов масаж, само и само да бъде близо до него.


В изповедалнята Цеце сподели, че се радва за участието си в Big Brother, понеже в къщата е срещнала истински приятели. На въпрос какво е научила от едномесечния си престой зад дебелите стени на Къщата, Цеце отговори просто: „Много неща не са ми нужни, за да бъда пак щастлива – и без телефон, и без интернет, и без социални контакти. Зная, че съм силна и имам силен характер, и че съм смела”. Според нея съквартирантът, който заслужава да спечели е Боби, защото е смирен и сериозен.


Найден и Никола все по-рядко намират общ език с останалите в Къщата и това ги кара да се сближат още повече. „Ние бяхме доста активни”, смята Никола. От своя страна Найден се благодари, че приятелят му Никола е останал заедно с него до финала.


„За мен беше много вълнуващо. Усещах го като втори шанс след Big Brother 1. Ще го запомня и с доста хубави емоции. Често се забавлявахме с Лестър”, разказа Найден. Той намери себе си за доста по-сдържан, толерантен и не толкова избухлив в сравнение с първото му участие в риалити формата. „Може би съм пораснал”, заключи той.


„Стигнах дотук, въпреки че не вярвах, ча това ще се случи. Всяка седмица очаквах, че ще бъде изгонена. И на този полуфинал разбрах, че хората са ми простили, за което много им благодаря, за всички тези ужасни викове, които излязоха от моята уста. В тези четири седмици няма чувство, което да не съм изпитала силно. Бях на всички граници – на плюсове, на минуси, извън всичко, което съм предполагала, че мога да дам”. Това бяха думите на Стойка относно престоя й в Къщата. „Ако можех да кажа всички тези неща по-спокойно, вярвам, че бих била по-симпатична. Знам как изглеждам, когато съм ядосана и това е страшно”, допълни актрисата.


Боби отпразнува рождения си ден в Къщата на Big Brother. Партито успя да разведри напрегнатата атмосфера, която цареше сред съквартирантите. Цеце успя да зарадва любимия мъж, излизайки от импровизирана торта по секси рокличка.


„В един мач не е важно какви прийоми прилагате. Важна е победата. Дали сме лъгали в един мач или не, това после не се помни. Обаче един победител хората винаги го помнят”, категоричен бе Боби.


От своя страна Лестър определи като победител в играта Найден, тъй като е неговият най-добър приятел сред съквартирантите.


Звездите на Big Brother бяха поканени на ексклузивната премиера на сериала „Отмъщението”.


Цеце напусна Къщата на Big Brother. След кадрите, които Големия брат й показа на финала, тя почти се разплака.