Вярвам, че по големите празници стават чудеса, споделя актьорът

„Усмивката е моето оръжие. Животът ме научи да бъда позитивен”, призна актьорът Христо Мутафчиев в откровено интервю за „Съпругите” на „Станция Нова”.

 
Той сподели, че онова, което му е помогнало да се пребори с последствията от тежкия инсулт, който получи повече от две години, е любовта му към живота.
 
„Родителите ми ме научиха да бъда свободен, а аз искам да науча своите деца да бъдат личности”, каза още председателят на Съюза на артистите. И допълни, че всъщност не е строг баща, но се преструва на такъв.
 
Той си спомни и за студентските си години и за това как от инат е бил приет да учи в НАТФИЗ едва след третия път, в който кандидатства. 
 
„Първият път ми казаха, че ако ме допуснат до втория кръг, трябва да науча стихотворение, различно от това, което казах на първия етап. Но аз не го направих”, разказва актьорът.
 
Той е категоричен, че от онези години са му останали приятели, които са му верни и до днес. Като истински брат обаче му бил Деян Донков.
 
Мутафчиев призна още, че е убеден, че на големите християнски празници стават чудеса.
 
„На миналата Коледа проходих, а на Великден раздвижих и ръката си”, спомня си актьорът. И пожелава на всички българи да бъдат малко по-добри.
 
Целия разговор с Христо Мутафчиев гледайте във видеото.