Вашият хороскоп за следващата година

Везни

 

Не очаквайте отдих през 2013 година. Възползвате се от прекрасните възможности за просперитет в кариерата и живота. Предупреждавам ви, че ще ви се наложи да се борите за всяка цел, тъй като планетните вибрации спрямо вашето рождено Слънце са силни и активни. Те ще настояват да залагате всичко на една карта, като преследвате една цел. Последствията ще са предимно неочаквани развръзки. Екстремността и ревността, проявени, в която и да е сфера от битието ви, ще се окажат първоизточник на сериозни здравословни проблеми през средата на октомври и ноември. През лятото на 2013 година неочаквано неблагоприятно развитие на делата ви в бизнеса или в професионално-служебната сфера, ще ви потикнат да мислите за крайни решения. На някои ще им се наложи да си сменят местоработата или да преориентират бизнеса си. Други ще се престрашат да погледнат на живота през очите на любовта.

 

Скорпион

 

Годината на Луната ви носи предизвикателства. Добрата новина е, че сте подготвени да ги посрещнете. С каквото да се захванете през 2013-та, трябва да знаете, че имате зад гърба си един силен и верен съюзник – управителя на годината - Луната.  Може дори да се окаже, че няма да са ви достатъчни 12-те месеца, за да приемете, огледате и придвижите всички предложения, които ситуациите и обстоятелствата ще ви отправят през януари, март, юни, септември, октомври. За да се случи това, позволете на мисълта си да се раздвижи, дайте простор на фантазията си. Така ще преодолеете страховете си. Когато импулсите ви ръководят, интуицията ви работи и не е възможно да сгрешите. Межу 26 август до 16 октомври 2013 година бъдете на поста си – там, където смятате, че е най-важно за вас да пожънете успехи. Подчинете през месец май програмата си на грижи за кондицията и здравето.

 

Стрелец

 

През 2013 година оставате верни на себе си. Ще укрепите взаимоотношенията си. Изявявате твърдото си желание да провокирате околните с идеите си, с цел да ги подтикнете и те да развиват личността си, за да вървят заедно, ръка за ръка през живота. Да се надяваме, че ще съумеете да се възползвате от шансовете си през януари, април, юни, юли, септември и октомври. В същото време 2013 година ще се опита да тества издръжливостта ви през март, юни и ноември, докато ви поставя една след друга задачи. Вие трябва да сте готови да отговорите на завишените критерии на колеги и работодатели. 2013-та ще поднесе на мнозина шанс в любовта. Тя е на прага ви, през втората половина от януари, през април, юли, септември и октомври. Остава да я разпознаяте и да допуснете да заеме своето място в живота ви.