Хороскоп на последната тройка зодиакални знаци, представен от астролога Даниела Евстатиева

Козирог


Планове ви за годината са по-амбициозни и от визията на планетите за вашия път през 2013-та. Дните от началото на февруари и до края на март са равнозначни на предстартова стреска. Напрегнати сте заради очакването да се случи онова, което сте проектирали през 2012 година. Все пак не се отказвайте да си подарите по някой и друг приятен момент. Игривото съчетаване на задължения, отговорности и емоционални преживявания коренно ще промени атмосферата на годината. Би изглеждало нелепо да сте единствено и само най-амбициозните представители на зодика. Възползвайте се от шанса да уловите личното щастие, което витае във въздуха наоколо и да го превърнете в партньорство, връзка или брак (както вие пожелаете) през май, юни, август или декември. На друга вълна ще сте след 10 ноември, когато планове за кариерно развитие ще се превърнат в приятен ангажимент.

 

Водолей


Не пристъпвате прага на 2013 година с оптимизъм. Не забравяйте, че пилците ги броят наесен. В началото на новата година си припомняте за проблемите през 2012 -та. Обстоятелствата през януари и февруари ще ви помогнат бързо да забравите спомените и да се огледате за нови планове и проекти. Най-силната част от годината ви са първите шест месеца, през които вибрациите на Юпитер работят в много плътен синхрон с вашите от знака на Водолей. Ще бъдете изцяло потопени в “море от любов”, а емоционалните вълни да ви заливат и през октомври. Пазете се от спорове и не приемайте за чиста монета всяко излияние, особено ако е невъзможно да проверите неговата достоверност. Отзвукът от емоциналните заблуди ще предизвика стрес, който ще подкопае здравето ви между началото на юни и 28 октомври.

 

Риби


2013 година е подвластна на Луната, ваша душевна сродница. Мечтите ви се сбъдват, приемете света такъв, какъвто е. Младите и необвързаните представители на знака имат шанса през 2013 година да срещнат личност, която да им помогне да осмислят живота си, да го преизпълнят с емоции или да направят първите си стъпки в професията. Ще имате щастието да изживеете силни и удовлетворяващи ви моменти през януари, март, април, юни, септември и ноември. В основата на характеристиката на важните периоди през втората половина от годината влизат вибрации, които определено ще извикат необходимост от реорганизация на битието при мнозинството от представителите на знака. Някои ще направят инвестиии в имущество, други ще продадат недвижимост, трети ще изберат да се устроят на ново място.