Според ромския славей елитът на нацията е Николета, Валери, Ванко 1 и на тях трябва да се подражава

„Опитах се да пресъздам разговорите, които чувам”. Това каза в предаването „Карбовски: Директно” фолк изпълнителят Азис по повод текста на новата му песен „Нещо мръсно”. Той сподели още, че сам е написал този текст.

 

По думите му има негативни коментари, но те са 100, а хиляди пеят точно тази песен и я знаят наизуст. „Хората, които идват на мой участия, са най-освободените. Пресъздавам живота на тези хора”, така Азис обясни текста на песента.

 

Ромският славей допълни, че той не говоря по този начин. „Това е езика на народа. Точно затова те харесват тази песен”, уточни той и допълни, че песента му не е саксизъм.

 

На въпрос докъде може да доведе тази песен той отговори: ”До гражданска война” и попита дали ако покажат Бил Гейт на другия ден 10 хиляди ще станат ли по-богати, защото са го гледали? Азис допълни още, че на запад ако напишеш книга ти ръкопляскат, но у нас не е така.

 

Според него елитът на нацията е Николета, Валери, Ванко 1 и на тях трябва да се подражава.

 

Тези дни стана ясно, че песента му „Мразиш” е гледана 10 милиона пъти в интернет. „Нямам обяснение за това”, каза Азис. Според него това е феномен.

 

„На изборите ще пея за този, който ме покани. Не съм ангажиран с никоя политическа партия”, сподели фолк-певецът.

 

Какво още каза Азис пред Мартин Карбовски гледайте във видеото.