Наказателната "операция" е станала в стаята на парламентарната група на "Атака"

 

Журналист от електронен сайт твърди, че е бил ритнат от лидера на „Атака” Волен Сидеров. Това станало, след като колегата влязъл в стаята на партията, за да зададе въпрос на лидера на партията.
 
От „Атака” категорично отрекоха разказът му и обясниха, че репортерът бил помолен да напусне стаята им в парламента.
 
Размяната на реплики между Сидеров и репортерът Лъчезар Лисицов става след изявление на „Атака” по Закона за училищното образование.
 
„След което аз поисках мнението по друг въпрос – за това дали е бил в Париж с Деница Гаджева”, разказа Лъчезар Лисицов.
 
Изяснявайки темата стигат до стаята на „Атака”.
 
„След което той ме издърпа вътре ”Защо лъжеш” и ми издърпа диктофона от ръката”, допълни още журналистът.
 
Версията на „Атака” представи Десислав Чукалов, тъй като Волен Сидеров беше отишъл на интервю. Той обясни, че е хванал репортера за ръката и го помолил да излезе. „След което, този господин сложи крак във вратата”, допълни той.
 
По думите на Лисицов през това време Чукалов заключи вратата на стаята. „При което аз си помислих какво може да ми се случи, щом заключи вратата на стаята. Дайте ми диктофона и ще изляза от стаята. Те не ми го дадоха и ме изблъскаха”, разказа репортерът.
 
Лъчезар Лисицов твърди, че се върнал обратно, за да вземе диктофона си. „На вратата беше Десислав Чукалов, Волен Сидеров изскочи зад него, каза нещо от рода на „Изчезвай, изчезвай” и ме изрита в крака”, допълни той.
 
Още по темата гледайте във видеото.
 
Репортер: Ина Гълъбова