Рапърът няма да прави своя партия, а ще се присъедини към някоя, "която е анти Султана"

„Една от причините да кажа, че ще ставам депутат, е поредният разпит, на който ходих в прокуратурата”. Това каза в „Здравей, България” рапърът Биг Ша и допълни, че щом го е казал, ще го направи.

 

„Мисля, че представлявам една част от нашето общество, показал съм, че съм честен и достоен човек, не съм корумпиран, за разлика от управляващите”, аргументира се той. Рапърът сподели, че води борба срещу злото, което управлява в момента, но го прави през интернет.

 

На въпрос дали ще прави своя партия, или ще се присъедини към вече съществуваща, Биг Ша отговори, че най-вероятно ще измислят радикално крило към вече съществуваща партия. „Още не съм решил към кого ще се присъединя. С всички, които са анти Султана, съм в добри отношения”, допълни той. Но би подкрепил тези, при които има най-голям шанс да стане депутат, за да може да ползва трибуната на Народното събрание в полза на обществото.

 

Първото, което иска да направи като депутат, е да направи забележка на хората, които злоупотребяват, защото "не може хората да се държат гладни и да им казваш да си продават пръстените". „Това е наглост”, възмути се той. 

 

Какви намерения има още Биг Ша гледайте във видеото.