Певецът излезе на музикалния пазар с нова и тотално различна от познатото му звучене песен

Певецът Красимир Аврамов заряза типичния си стил и излезе на музикалния пазар с нова и тотално различна от познатото му звучене песен.

„Всеки казва „скандалният Краси Аврамов” – понякога се поглеждам в огледалото и се чудя къде е скандалното в мен. Аз съм общо взето скучен. Не ходя никъде по заведения почти, по цял ден си работя”, обясни певецът.

Неговата продуцентка Татяна Педерсен разкри, че той дори плетял вкъщи. Краси обаче побърза да уточни, че това е шега и че типично за него е готвенето.

„Смятам себе си за по-консервативен човек и винаги съм държал на класическото, на излъчването, на това да си по-сериозен. Обаче нали съм „скандалният” - реших да направя нещо ново. Правя някакъв компромис със себе си, но в същото време ми харесва това да направиш нещо различно”, обясни Краси Аврамов във връзка с новия му денси-клубен хит.

Продуцентката Татяна Педерсен обясни, че Краси сам по себе си е интересен – с това, че се занимава с пантомима, с начина, по който пее, и че чрез промяната в стила си, той продължава да се развива напред в поп бизнеса.

Ексклузивната премиера на “Loving you this way” гледайте първо в „Здравей, България”.