Всичко ще бъде възможно в новия сезон на играта

Възможно ли е политически опоненти да седнат един до друг и да играят в името на обща кауза? Или риалити звезда и утвърден историк да разсъждават върху общи въпроси?

 

Всичко ще бъде възможно в новия сезон на „Стани богат”, който ще събере известни личности с крайни позиции и мнения в ефира на Нова ТВ. Сред потенциалните двойки, които ще седнат на стола на богатството, са министър и актьор, известен с ролята си на мафиот, рапър и поп фолк изпълнителка, световен шампион и доказан треньор, утвърдени и прохождащи музикални изпълнители.

 

Пред водещия Ники Кънчев ще застанат хора, които неведнъж са изразявали несходните си позиции в публичното пространство. Политически убеждения, музикални пристрастия и дори въпросът за тютюнопушенето на обществени места са само част от темите, по които бъдещите участници са имали противоположни мнения. В студиото на „Стани богат” обаче всички те ще бъдат изправени пред предизвикателството да загърбят различията и да играят като отбор.

 

Кои ще бъдат първите участници? Ще поставят ли благотворителността над личните си убеждения и ще успеят ли да се обединят в името на една добра кауза? Ще разберем в „Стани богат” – от 4 февруари от 20.00 ч. само по Нова ТВ.

 

„Стани богат” – от 4 февруари, всеки понеделник, от 20.00 до 22.00 ч. по Нова ТВ