Певецът обясни, че влиза в риалити формата без предварителна стратегия за победа

„Този проект ми хареса, защото е социален и много човешки. Не харесвам да се снимам в риалити формати, но това шоу е доста по-различно – среща с хора, в които има сблъсък на характери, на нрави, на социален статут по някакъв начин”.

Това каза Любо – един от участниците в риалити формата „Шатра”, който от следващата седмица стартира в ефира на Нова телевизия.

„За мен беше изключително интересно да докажа на себе си и на зрителите, които ще го гледат, че хората се делят на добри и на лоши. Много е лошо да имаш предубеждения. Добре е човек сам да се убеди в нещата, които иска да знае, а истината може да се разбере, само ако заживееш с нея. Това е единственият начин да видим как стоят нещата отвътре”, допълни Любо.

Той обясни, че влиза в риалити формата без предварителна стратегия за победа.

„Аз не съм от хората, които харесват надпревари, защото тук става въпрос за отделни личности. И Джуджи, и Андрей са завършени личности, така че аз не приемам този формат за състезателен”, обясни още той. Певецът не изключи възможността да направи дуетна песен с някои от ромите.

Какво сподели Любо за предстоящите си проекти и коя е най-голяма житейска награда според него може да разберете от видеото.

Автор: Анелия Тодорова