Нова Броудкастинг Груп бе информирана за решението на водещия да напусне медиата

По повод изявленията на Мартин Карбовски, бихме искали да ви уведомим за следното: Нова Броудкастинг Груп бе информирана за решението на Мартин Карбовски да напусне Нова ТВ и за това, че в четвъртък (31 януари) е подписал договор с друга медия.  

 
Нова Броудкастинг Груп счита тази постъпка за некоректна и неетична, тъй като Нова ТВ има сключен договор за производството и излъчването на предаванията „Отечествен фронт” и „Карбовски Директно” с водещ Мартин Карбовски до юли 2014 г.
 
Поведението на водещия, както и неговите решения са изненадващи за Нова ТВ и „Тeлеман”, тъй като в последните няколко седмици се водиха преговори между двете страни за удължаване на съществуващите договори и производството на нови продукции.
 
Продуцентска къща „Телеман” и екипът, който стои зад създаването на предаванията „Карбовски Директно” и „Отечествен фронт”, остават в Нова ТВ.
 
В ефира на медиата ще продължи да се излъчва и предаването „Горещо” с водещ Венета Райкова, която работи активно по подготовката на нов проект, който ще тръгне скоро в ефира на телевизията. До дни Нова ТВ ще обяви плановете си за програмно съдържание в съботния следобед. 
 
Ръководството на Нова Броудкастинг Груп пожелава на Мартин Карбовски успех в новите начинания и му благодари за времето в Нова ТВ.