Двамата ще загърбят различията си и ще открият „Стани богат” в името на децата спортисти

Заклетият пушач Андрей Слабаков и министърът на здравеопазването Десислава Атанасова ще запалят лулата на мира в името на благотворителна кауза – програмата „Стани шампион” за деца, лишени от родителски грижи, с изявен спортен талант.

Същото ще направи и вторият нестандартен тандем, който ще седне на стола на богатството – Златка Димитров и проф. Божидар Димитрова.

Макар коренно различни и с противоположни позиции, четиримата все пак ще открият някои общи неща помежду си. Ще разберем, че здравният министър също понякога пуши, че и тя, и Андрей Слабаков имат котки и дори споделят общи позиции по въпроса за наркотиците и забраната за пушене за деца до 18 години.

Освен че имат еднакви фамилии, професор Божидар Димитров и Златка Димитрова ще се окаже, че си приличат и по още нещо – и двамата са с особен сантимент към морето (тя е от Бургас, той от Созопол), а директорът на Националния исторически музей дори ще открие визуална прилика между известната плеймейтка и племенницата му.

Въпроси за съставките на традиционната римска яхния, за първата плоча на Лили Иванова, за шегите в Тайланд и портрета на Мона Лиза са само част от предизвикателствата, които очакват двата тандема.

Каква ще бъде сумата, която ще успеят да съберат за бъдещите спортни таланти? Ще преодолеят ли различията в името на благотворителността и как с общата си игра четиримата ще протегнат ръка на децата в неравностойно положение?

Гледайте „Стани богат”, 04 февруари, 20.00 ч. по Нова ТВ