Следващата седмица - трибой между Маги Желязкова, Любомир Милчев-Денди и Иван Ласкин в с.Лесново

След като Андрей Слабаков бе изпратен от 48 разплакани очи в сряда вечерта, днес семейство Любенови трябва да вземе още по-тежко решение. На големия финал ще видим агитките на Любо и Джуджи с драматични аргументи за това кой заслужава да бъде избран за член на фамилията.

 

Последният ден от първата седмица на „Шатра“ започва при минус 6 градуса в 6.00 ч. сутринта.

 

На Любо е поставена задачата да разбере какво представляват дизгините и палдръмите и да се научи да прави хамути. Главата на фамилията, бай Марин освен на занаят, ще му покаже как се прави пазарлък. От усилията на поп-певеца зависи вечерята на 27 гърла.

 

На Джуджи се пада тежката задача да изпълни мокра поръчка, за да допълни бюждета на многолюдната фамилия. За целта ще я видим с напълно нов стайлинг и стратегия.

 

Изпитанията не свършват дотук. В края на тежкия ден, Любо и Джуджи ще се изправят в пряк двубой чрез надбягване с каруци.

 

Кой от двамата ще се справи по-добре със задачите и кой ще спечели любовта на Любенови, предстои да разберем до броени часове.

 

Ето и какво сподели Деляна Маринова-Джуджи за престоя си в ромското семейство:

 

„Върнаха ми усещането, че хората трябва да се обичат и да си имат повече доверие един на друг“.

 

Изводите на Любо са:
„Любящи, първосигнални и много чисти хора. “Фашливите* усмивки на шоубизенса не работят тук. Може да се окаже, че са по-щастливи от доста по-богати хора. Ние, уж интелигентните хора, започнахме да се страхуваме да показваме, че обичам“.
 

 

От следващата седмица в „Шатра“ ще застъпи ново звездно трио в състав Маги Желязкова, Любомир Милчев-Денди и Иван Ласкин. Те ще трябва да се борят за доверието и обичта на семейство Петрови.

 

Как Васко да Гама ще акостира в село Лесново, колко са белите ризи и копринените халати на Денди и каква е стратегията на чаровната брюнетка, предстои да разберем във вторник, 12-ти февруари.

 

*Фашлив – между фалшив и въшлив, неискрен.