Маги Халваджиян, Хилда Казасян и Любен Дилов – син са специалните поръчители в първия епизод на „Имаш поща“

Маги Халваджиян, Хилда Казасян и Любен Дилов – син са специалните поръчители в първия епизод на „Имаш поща“ този петък, 8 февруари. Тримата ще влязат в студиото при Гала и Пейо, за да потърсят най-подходящите водещи на музикалното шоу „Като две капки вода”, в което самите те ще бъдат жури.

 

За да им помогнат в тази мисия, известната тройка е вербувала и водещите на „Господари на ефира“ Румен Угрински и Герасим Георгиев – Геро. Кои са поканените и защо, каква новина ще се разкрие ексклузивно в ефира на „Имаш поща”, ще разберем в петък от 20 часа по Нова ТВ.

 

Изненадите обаче няма да спрат дотук. В студиото ще влезе и още една известна личност. Мишо Шамара или Биг Ша, наречете го както искате, но той си остава един от най-култовите рап изпълнители в България и в петък ще влезе в „Имаш поща“, за да бъде специалната изненада за един човек.

 

Водещата Гала ще ни срещне с историята на двамата братовчеди Карина и Марио, които са неразделни от бебета, а като малки най-много обичали да се правят на рапъри. Особено Марио, който най-често имитирал Биг Ша. Затова и Карина се обръща към екипа на предаването, за да организира тази изненада и да отговори на думите на братовчед си: ”Ако чак толкова много ме обичаш, тогава ме покани в "Имаш поща".

 

„Колкото и дълбоко да си паднал, винаги можеш да се изкачиш. Дори да е с милиметър на ден – важното е да е нагоре!” Това ще напише в студиото на „Имаш поща“ Авушка Парова. Нейната история ще разкаже за трудова злополука преди години, която я лишава от четири пръста на дясната й ръка, и за единствения човек, който не само помага пръстите й постепенно да се възстановят, но я връща към предишния й начин на живот.

 

Още една затрогваща история е тази на 17-годишната Теодора Попова, която иска да подкрепи майка си Благовеста и да й каже да не се предава, след като преди три месеца се случва най-лошото за семейството – след двегодишна борба, от рак си отива бащата на Теди и съпруга на Благовеста.