Певецът успя да спечели сърцата на семейство Любенови и те избраха него за победител

След като в сряда вечерта Андрей Слабаков бе изпратен от 48 разплакани очи, ден по-късно семейство Любенови трябваше да вземе тежкото решение кой ще бъде избран за член на фамилията.
 
Последният ден от първата седмица на „Шатра“ започна още в ранни зори с физзарядка.
 
Любо получи задачата да разбере какво представляват дизгините и палдръмите и да се научи да прави хамути. Освен на занаят, главата на фамилията - бай Марин, му показа как се прави пазарлък. Любо се справи толкова впечатляващо, изкара дори 20 лева и бай Марин дори каза, че го почита като негов син.
 
На Джуджи се падна задачата да изпълни „мокра поръчка”, а именно да наточи вода и да я продаде, за да допълни бюджета на фамилията.
 
Денят бе изпълнен и с много радостни емоции. Повод за това бе и рожденият ден на малкия Стефан. Любо подготви изненада за навършването на първата му годинка – пастички за всички, с което впечатли много всички.

Но това не беше всичко. Любо и Джуджи се изправиха един срещу друг в пряк двубой -  надбягване с каруци. В „Кюстендил Дакар” победител се оказа Любо, въпреки несъгласието на Джуджи.
 
В края на деня Любенови се разделиха на два лагера. След дълги обсъждания и гласуване семейството посочи като победил Любо и така той се превърна в пълноправен член на тяхното семейство.

Кой какви подаръци получи и с какво всеки от участниците ще запомни „Шатра” – гледайте ТУК.
 
А от следващата седмица – роми канят в село Лесново. Тогава в „Шатра“ ще застъпи ново звездно трио в състав Маги Желязкова, Любомир Милчев-Денди и Иван Ласкин. Те ще трябва да се борят за доверието и обичта на семейство Петрови.
 
Кой от тях ще напусне пръв дома на фамилията - предстои да разберем във вторник, 12-ти февруари.