От полицията твърдят, че Огнян Шишоев е държал в себе си наркотични вещества

Семейство обвини полицаи в произвол и разчистване на лични сметки. На 2 февруари Огнян Шишоев и съпругата му Стойна пътували с колата на свой познат от село Ново Делчево, което се намира на територията на община Сандански, към съседно село.

 

По пътя бензинът свършва и собственикът на автомобила тръгва към близката бензиностанция, за да сипе гориво. Огнян и съпругата му, заедно с детето им, остават да чакат в колата. До тях спира полицейска кола и униформените им искат документи за проверка. Огнян няма, но жена му показва своите.

 

След около час идва още една патрул. Слагат им белезници и ги държат в колата, докато претърсват автомобила. Органите на реда спират две момчета за поемни лица. Докато семейството е в колата, свидетелите на претърсването се навъртат около нея. Изведнъж полицаите намират до автомобила пакетче с амфетамини и трева.

 

Съпругата на Огнян пък се оплака, че при претърсването е била опипана от полицаите.

 

Началникът на РПУ - Сандански Чавдар Николов разказа друга версия. По думите му жената е побягнала и е хвърлила пакетче. Той допълни, че имат информация, че Огнян Шишоев е държал в себе си наркотични вещества. Той бил криминално проявен.

 

Според Огнян обаче той е натопен, тъй като не е удобен за някого. 

 

Целия репортаж гледайте във видеото.