Според него е важно човек да не се отклонява много от навиците си

„В по-голяма част от времето си тичам след детето и имам доста спортни обувки”, каза в „На кафе” Маги Желязкова за участието си в шоуто „Шатра”.

 

„Аз съм антипрагматичен. Важно е човек да не се отклонява много от навиците си”, каза Денди. Маги сподели, че и за секунда Денди не е направил фасон и това много я е впечатлило. Писателят каза, че не го е било гнус да се храни с приборите на ромското семейство. „Дори, когато ходя на ресторант, ям със свои прибори”, сподели той.

 

Двамата участници в шоуто споделиха, че най-много са се притеснявали от битовите условия в къщата. „Но все пак това са три дни. Аз съм бил в казарма две години”, каза той и допълни, че след като са ги оставили в ромската махла и е трябвало да търсят къщата, в която ще живеят, си е дал сметка колко са смешни и префарцунени.

 

Бившата Мисис България сподели, че на Нова година е била в елитно столично заведение с почти всички звезди на България, но не е прекарала толкова добре и не се е забавлявала толкова, колкото на ромската Нова година.

 

Какво още разказаха Денди и Маги Желязкова за участието си в шоуто „Шатра” гледайте във видеото.